

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Почти във всеки дом я има
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите
Някои приготвят въпросната вкусотия като едно цяло печиво, а други го приготвят по същата процедура, но не на девет „парчета“, а оттам идва името Девет плика
Сладкиш Ореховка се топи в устата
Толкова е лесна, че няма какво да объркате
Непременно опитайте тази рецепта
Цялата "тайна" е в малкия трик с нарязването на корите
Преди го правех с газирана вода, а сега с Фанта (или друга газирана напитка) и има неподражаем вкус